Geschenkmanden

Met welk cadeau scoor je nu eens bij iedereen? Met een mand vol lekkere dranken natuurlijk. Bij ALBO kan je terecht voor al je geschenkmanden. Voor elk wat wils. Groot, klein of reusachtig? We hebben ze allemaal. Geen inspiratie voor het geschenkje voor de verjaardag van je broer? Komt Vaderdag eraan? Valentijn? Of heb je nog een huwelijkscadeau nodig? Kom dan zeker bij ons een kijkje nemen. Wij stellen helemaal op maat jouw ideale geschenkmand samen, voor eender welk budget. Zelf samenstellen is mogelijk, maar er staan ook telkens al heel wat voorverpakte pakketten klaar. Heb je weinig tijd? Dan is dit de ideale manier om vliegensvlug een tof cadeau op de kop te tikken.

Biermand

De mogelijkheden voor een smakelijke biermand zijn bij ALBO nagenoeg oneindig. Ben je een kenner en stel je graag zelf een mand samen met je favoriete merken? Of neem je liever één mee die onze specialisten op voorhand al maakten? Zoek je misschien iets met enkel trappisten of ga je voor een biermand met uitsluitend verrassende streekbieren? Zelfs voor een meter bier ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken samen met jou naar de ideale bieren.

Wijnpakket

Bij ALBO zijn we gespecialiseerd in de allerlekkerste wijnpakketten. Of het nu gaat om een geschenkdoos met 2 leuke flesjes of een wijnpakket aangevuld met bijzondere en zeer specifieke wijnen. Wij weten er wel raad mee. Voor elk budget maken wij er een schitterend cadeau van. Daarnaast staat onze sommelier altijd met raad en daad voor je klaar. Hij begeleidt je met alles wat je moet weten in je speurtocht naar de ideale wijnen voor jouw cadeau. Succes verzekerd.

Relatiegeschenken

Je bent zaakvoerder van een bedrijf en hebt weinig tijd of geen inspiratie? Wel, wij zorgen zonder probleem voor het perfecte relatiegeschenk voor je werknemers of pakweg voor je zakenrelaties. Of het nu een verjaardag betreft, het grote eindejaarsgeschenk of gewoon een bedankje. Spring gerust een keertje binnen of contacteer ons om de opties door te nemen. Wij bekijken samen wat er haalbaar is. Jij beslist en tegen een afgesproken tijdstip staan al je relatiegeschenken klaar, klaar om heel wat mensen gelukkig te maken.