header
image Gelukkig Nieuwjaar!


Eerst en vooral willen wij jullie vanwege het hele Albo-team een gelukkig nieuwjaar wensen! Daarbij wensen wij jullie vooral een goede gezondheid in deze toch wel speciale tijden. Ook dit jaar blijven wij paraat om onze klanten te voorzien van hun favoriete drankjes.

Deze maand zetten we graag verschillende producten in de kijker. Allereerst kunnen jullie in je bubbel nog klinken op het nieuwe jaar met onze Cava GM. Deze bubbel uit Spanje blijft lang bubbelen in je glas. Hij prikkelt je neus met een aroma van bloemen, rijp fruit en citrus. Exclusief deze maand krijgt u bij aankoop van 6 flessen een gratis ijsemmer. Ideaal om de cava op perfecte temperatuur te houden.


Klink je liever met een biertje? Ook daarvan stellen we graag 3 Kempische toppers voor. Namelijk Viswijf, Schouwveger en Semmeleir van brouwerij Vissenberg. Bij aankoop van 8 flesjes krijg je deze maand een gratis glas.


MEER INFO


Voor de zoete bekken onder jullie hebben we een ideaal product in de kijker, namelijk de snoepjes van De Klok. Ontdek alle verschillende smaken deze maand aan de kassa. Van zure beertjes, fruitsnoepjes, nougat tot spekken met chocolade. Voor ieder wat wils en allemaal leuk verpakt in een koker.

 

One Whisky

 

WIJNTIPS VAN ONZE SOMMELIER

Om het jaar 2021 goed in te zetten haalt onze sommelier er graag deze superieure Franse rode wijn bij: Kreydenweiss Les Grimaudes. Kreydenweiss behoort tot de A.O.P. Costières de Nîmes, een biodynamische rode wijn. Deze wijn bezit een volle levendige robijnrode kleur. In de neus direct veel fruit, kersen en pruimen met een snuf specerijen, hinten van ‘garrigue’ of kruidenbuiltje, iets leer en tabak. In de mond komt de wijn vol en rijk binnen en is verrassend zacht en soepel en met weinig tannines. De lekkere rode kers- en specerijtonen zijn eveneens van de partij en de fijne zuurtjes geven de wijn een super elegante afdronk. Gastronomie: Super bij een Poularde de Bresse en ander gevogelte. Probeer zeker eens bij onze Gentse waterzooi. Ook zeer geschikt bij niet te sterke kazen vanwege zijn laag gehalte aan tannines. Vanwege de zeer lage sulfietgehaltes zijn de wijnen van Marc Kreydenweiss ook aan te raden voor mensen die snel hoofdpijn krijgen van rode wijn. LEES MEER

 

Baileys

 

ACTIES

Profiteer in januari zeker van deze aanbiedingen:

  • Spirit van de maand Baileys. Deze lekkere digestief zal nog beter smaken door een aangepast glas. 1 fles kopen = 2 glazen gratis.

  • Whisky van de maand: Lakes One Signature Blend. Deze whisky is geproduceerd door de geweldige mensen van The Lakes Distillery. Hij wordt gemengd met Schotse single grain en malt whisky’s uit de Highlands, Speyside en Islay.

  • Nog in de kijker als gin van de maand: Kyrö Napue. En Finse gin met de warme kruidigheid van rogge dat gecombineerd wordt met 12 gedroogde en 4 verse botanicals.

  • Tot slot de non-alcoholische drank van de maand: SuiVie. Deze drank op basis van de Jabuticaba vrucht zit bomvol mineralen. Perfect voor een detox na de feestdagen. Nu koop je 3 flesjes en krijg je 1 flesje er gratis bij.

Kyrö Napue


!!! OPENINGSUREN !!!

Wij zijn intussen teruggekeerd naar onze gekende openingsuren:

Open
Dinsdag tot vrijdag: 09u00 - 18u00
Zaterdag: 09u00 - 16u30

Gesloten
Zondag en maandag
Feestdagen

BESTELLINGEN

Het is steeds mogelijk om je aankopen op voorhand te bestellen via e-mail (drivein@albodrinks.be) of telefoon (03 440 14 36). Deze worden dan tegen een te overleggen tijdstip voor je klaargezet.

We blijven de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet volgen en de maatregelen die we namen om het welzijn van onze klanten en medewerkers te bewaken blijven van kracht. Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het betreden van onze winkel. Als er vragen zijn, neem dan contact op met de winkel. Bedankt alvast voor jullie vertrouwen. Zorg goed voor jezelf en voor anderen! En graag tot snel.

 

www.albodrinks.be

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk