header
image November


Februari is aangebroken en dat betekent voor vele tournée minérale. Een jaarlijkse traditie die voor vele mensen als uitdaging heeft een maand geen alcohol te drinken. Wij motiveren u graag en stellen daarom wat lekkere alcoholvrije alternatieven voor.

 

Sir James

 

Kent u bijvoorbeeld de ready to serve Sir James al? 3 smaken waar je enkel nog wat garnituur en ijs aan moet toevoegen en je hebt de perfecte mocktail. Kies jij voor gin & tonic, mojito of toch eerder de bitter variant? Ontdek ze nu allemaal met onze 5+1 promo.

 

Wie sowieso al eens houdt van een gin & tonic maar dan (nu) zonder alcohol zit met Nona zeker goed. Een super kwalitatief product dat 9 kruiden in balans brengt met frisse citrussmaken. Redelijk nieuw is de 1ste alcoholvrije spritz op basis van bloedsinaasappel en sinaasappelzeste. Maak nu de perfecte serve in het juiste glas. Bij aankoop van een fles, krijg je 1 glas gratis.


MEER INFO


Drankjes met gember zijn de laatste tijd erg populair. Probeerde u al eens het pure gemberconcentraat Gili? Gezond en je kan er alle kanten mee op. Aangelengd met bruiswater blijft het product zijne pure vorm behouden. Of gebruik hem met andere ingrediënten voor een mocktail. Wist u trouwens dat Gili niets probeert te verspillen? Zo maken ze van de overschot van de gember nog thee. Nieuw is een cadeauverpakking met een lekker Jules Destrooper koekje bij. Een match made in heaven als je het ons vraagt.


Heb je deze maand toch liever iets met alcohol? Ook daarvoor hebben we een aantal suggesties. Nieuw is de Rardermacher organic limoncello. Een biologische limoncello dat lekker fris en fruitig is. Combineer met tonic of cava voor een lekker aperitief of drink het puur als digestief.


Als gin met alcohol stellen we graag de 1836 organic barrel aged gin voor. Deze gin ontstaat uit een infusie van een distillaat met biologische graan, planten, verschillende vruchten en kruiden. Nadien rijpt het distillaat 6 maanden in een eiken vat van de Belgische Lambertus whisky. Deze maand krijg je bij aankoop van een fles een glas gratis.


Barr an Uisce Wicklow is een nieuwe whisky in ons assortiment en zetten we graag deze maand in de kijker. Barr an Uisce is gekend als de tuin van Ierland en wil zeggen ‘op het water’. Denk aan een adembenemend platteland met heuvels en glasheldere riviertjes. ‘Uisce’ is het Ierse woord voor water en werd honderden jaren geleden al gebruikt in de tijd dat de monniken distilleerden. Je ontdekt in deze whisky aroma’s van honing, vanille en gekonfijt fruit. Een mysterieuze whisky, net zoals de oude heuvels in Ierland, de moeite waard dus om te ontdekken.


 

Barr an Uisce

 

WIJNTIPS VAN ONZE SOMMELIER

Liefde, Carnaval en de “Tournée Minérale”.
Laat uw hart wat sneller kloppen deze maand met een fantastische nieuwe toevoeging in ons wijn assortiment, een Saint-Estèphe de Calon Ségur van 2016. Calon is één van de oudste domeinen van de Medoc, hier werd al wijn gemaakt in de twaalfde eeuw, maar pas in de 18de eeuw kwam de naam Calon-Ségur in beeld... LEES MEER›››

 

 

Calon Segur

 

BESTELLINGEN

Het is steeds mogelijk om je aankopen op voorhand te bestellen via e-mail (drivein@albodrinks.be) of telefoon (03 440 14 36). Deze worden dan tegen een te overleggen tijdstip voor je klaargezet.

We blijven de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet volgen en de maatregelen die we namen om het welzijn van onze klanten en medewerkers te bewaken blijven van kracht. Als er vragen zijn, neem dan contact op met de winkel. Bedankt alvast voor jullie vertrouwen. Zorg goed voor jezelf en voor anderen! En graag tot snel.

 

www.albodrinks.be

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk