header
image November


Het wordt kouder en de herfstvakantie is helemaal op dreef, daar is november weer! Het is nog wat vroeg maar toch bereiden wij de winkel stilaan voor op de feestdagen. Denk aan gezellige lichtjes, toffe geschenkideeën en lekkernijen. Beginnen jullie al na te denken over cadeautjes? Wij helpen jullie graag met het zoeken naar het perfecte cadeau! Heeft u een eigen zaak en geeft u uw personeel of klanten graag een eindejaarsgeschenk? Wij maken graag een voorstel op maat volgens uw budget. Kom alle mogelijkheden ontdekken in de winkel.

Ook in november hebben we weer heel wat nieuwe producten en promo’s in de aanbieding. Aan de kassa staat Copperhead 0.0% in de kijker. Een gin op basis van dezelfde kruiden als de originele variant maar dan zonder alcohol. Maak de perfecte gin-tonic in combinatie met Fever-Tree Elderflower. Deze maand krijg je 4 flesjes Fever-Tree gratis bij aankoop van een fles.

 

Copperhead NA

 

Liever toch een gin met alcohol? Probeer dan eens Clochard gin. Een op en top streekproduct waar men de lokale botanicals met zorg heeft uitgekozen. Een smaak van blauwe bosbessen, gagelkatjes en zuiderse botanicals maken deze gin uniek. Deze maand krijgt u een aangepast glas bij aankoop van een fles.

 

Heb jij de toffe bierbaktafel van Cornet al gespot in onze winkel? Win deze nu! Vanaf een aankoop van 8 flesjes Cornet Oaked, Smoked of 0.0% krijg je een deelnameformulier. Perfect voor een winterbar in de tuin, niet?


MEER INFO


De kasteelbier-familie heeft er ook een nieuwe telg bij, maak kennis met Kasteel Xtra. Een blond bier van hoge gisting maar met een laag alcoholpercentage. De brouwer combineert extra smaakvolle moutsoorten met een dosis bitter- en aromahoppen. Dankzij de dry-hopping methode geniet je van een extra fijne afdronk. Bij aankoop van 8 flesjes krijg je een glas cadeau.


Ook de alcoholvrije Nona gin heeft er een zusje bij. De Nona Spritz is een alcoholvrij aperitief met bitterzoete smaken van sinaasappelzeste en bloedsinaasappel. Voeg daar nog de gezonde gentiaanwortel bij en je hebt een perfect recept. Enkel nog wat tonic, ijs en een partje sinaasappel toevoegen en genieten. Op zaterdag 13/11 laten ze hun nieuwe creatie graag aan jullie proeven in onze winkel.

 

Nog in de kijker deze maand:

  • Spirit van de maand: Kopke porto. Geniet van een lekkere porto uit het Kopke gamma. Ga je voor de witte variant? Of toch liever rood? Een ruby port is de meest voorkomende. Jong en fruitig dus heel aangenaam in de mond. Liever wat voller en gerijpt? Kies dan voor tawny. Wij hebben zelfs hun 10,20 of 30 jaar gerijpte porto.

  • Whisky van de maand: The Kingsbarns Balcomy. Deze release van de Lowland distillerij is gerijpt op Amerikaanse sherry vaten, waardoor hij een perfecte balans in de houtsmaak heeft.

 

Kingsbarns

 

WIJNTIPS VAN ONZE SOMMELIER

Rocking Ram Paul Jaboulet Aîné
Een icoon in de Rhônestreek! Het huis werd opgericht in 1834 door de oudste zoon van wijnbouwer Antoine Jaboulet. In 2006 was er een overname door de Zwitserse familie Frey die een vernieuwende aanpak hanteerde en investeerde in modernisatie, maar... LEES MEER›››

 

Degustatie: op zaterdag 6/11 vindt er in onze winkel een degustatie plaats van mezcal El Robleral reposado en blanco. Kom zeker eens proeven en ontdek een ietwat minder gekende drank.



BEZOEK ONZE WEBSHOP!

 

'Nona Spritz

 

BESTELLINGEN

Het is steeds mogelijk om je aankopen op voorhand te bestellen via e-mail (drivein@albodrinks.be) of telefoon (03 440 14 36). Deze worden dan tegen een te overleggen tijdstip voor je klaargezet.

We blijven de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet volgen en de maatregelen die we namen om het welzijn van onze klanten en medewerkers te bewaken blijven van kracht. Als er vragen zijn, neem dan contact op met de winkel. Bedankt alvast voor jullie vertrouwen. Zorg goed voor jezelf en voor anderen! En graag tot snel.

 

www.albodrinks.be

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk