header
image Lentekriebels!


De maand juni stond bij Albo in het teken van het EK 2020. Zolang de Rode Duivels in de competitie bleven, gaven we via onze sociale media kanalen leuke prijzen weg. Langs deze weg willen we jullie nog eens hartelijk danken voor het enthousiasme over de win-acties! En uiteraard nogmaals proficiat voor de winnaars! Ondertussen is de zomervakantie al een weekje bezig maar helaas is er van zon en tropische temperaturen momenteel geen sprake. Hopelijk komt dit snel in orde maar niet getreurd want bij Albo hebben we weer heel wat zomerse promo’s in de aanbieding.

Aan de kassa staat het verfrissende drankje Pomton. Een gemixte versie van een populair non-alcoholisch aperitief op basis van pompelmoes en tonic. Wat ijs en een schijfje pompelmoes erbij en u serveert de perfecte mocktail.

 

Pomton & Fiorito

 

Voor de spirit van de maand zoeken we wat zuiderse sferen op met de Limoncello van Fiorito. Een Limoncello naar de hand van Nederlandse rapper Lil Kleine op basis van een traditioneel recept uit Sicilië. De lichzoete citroenlikeur is zachter en frisser dan andere limoncello’s. Dit komt voornamelijk door de ambachtelijke wijze waarop het drankje gemaakt wordt, namelijk met veel handwerk. De citroenen worden met de hand geschild en zo verder verwerkt, zonder kunstmatige stoffen toe te voegen. Deze maand krijg je bij aankoop van 1 fles, 2 shotglaasjes gratis. Ideaal om te klinken dus!

 

Sorgin zetten we deze maand in de kijker als gin van de maand. Het is een premium gin die verrijkt wordt met kruiden en citrus vruchten. Wat opvalt bij deze gin is de aangename zachte neus in combinatie met een zekere frisheid. Sorgin serveer je best met een zachte neutrale tonic. Deze maand krijg je bij aankoop van een fles ook nog een flesje London N°1 gin 5cl gratis.


MEER INFO


De whisky van deze maand is de Eddu Silver. Deze whisky werd reeds 5 jaar gerijpt in Franse ex-cognacvaten en was de eerste telg in het Eddu-assortiment. In de neus herken je tinten van honing, hout en lichte kruiden. In de mond proef je eerder zoete perzik, vanille en kaneel met een beetje bijenwasachtige afdronk. Elke stap van het proces, van malen tot veroudering, gebeurt in de distilleerderij in Bretagne.

 

Als bier van de maand zetten we graag de Lindemans biertjes in de kijker. Met hun uitgebreid assortiment fruitbieren is er voor ieder wel wat wils. Kiest u voor de Lindemans Kriek, Framboos of toch liever de Pecheress? Bij aankoop van 8 flesjes krijg je een barbecuehandschoen.

 

Als laatste krijgt Moussa’s Bissap een prominentere plaats deze maand. Al geruime tijd zijn er 3 smaken in het assortiment. De Original heeft een uitgebalanceerde hibiscus- en muntsmaak waardoor het een heel verfrissend drankje is. De Jungle Juice wordt gemaakt van een West-Afrikaans fruit uit het diepste wild. Iets waar Moussa zelf mee opgroeide en nu verwerkt heeft tot een drankje. De Ginger Fever wordt gemaakt op basis van het originele recept maar met toevoeging van gember. Ideaal voor wie houdt van de original met een pittig tintje. Al deze drankjes worden gemaakt van de beste biologische ingrediënten rechtstreeks uit het Afrikaanse continent.

 

Eddu Silver

 

WIJNTIPS VAN ONZE SOMMELIER

Chateau Fontarèche Een chateau met een rijke geschiedenis van ruim duizend jaar en al sinds 1682 in handen van de familie Maly. Gelegen in de Languedoc en omringd door 200ha wijngaarden, waarvan een groot aandeel de AOP “Corbières” draagt. Van deze appellatie hebben we drie mooie expressies geselecteerd, LEES MEER›››

BEZOEK ONZE WEBSHOP!

 

Lindemans

 

BESTELLINGEN

Het is steeds mogelijk om je aankopen op voorhand te bestellen via e-mail (drivein@albodrinks.be) of telefoon (03 440 14 36). Deze worden dan tegen een te overleggen tijdstip voor je klaargezet.

We blijven de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet volgen en de maatregelen die we namen om het welzijn van onze klanten en medewerkers te bewaken blijven van kracht. Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het betreden van onze winkel. Als er vragen zijn, neem dan contact op met de winkel. Bedankt alvast voor jullie vertrouwen. Zorg goed voor jezelf en voor anderen! En graag tot snel.

 

www.albodrinks.be

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk