header
image Lentekriebels!


In juni verwelkomen we officieel de zomer. Nu nog hopen op mooi weer zodat we kunnen genieten van een lekker glaasje bij een zomerse barbecue. Binnenkort mag de horeca eindelijk weer volledig open. Wij verheugen ons hier alvast dubbel en dik op. Nog deze maand zullen we weer massaal supporteren voor de Belgen op het EK. Hou alvast onze Facebook en Instagram pagina in de gaten voor leuke winacties. Zolang de Belgen in de wedstrijd blijven, geven wij telkens leuke prijzen weg.

Omdat ook wij uitkijken naar het EK, zetten we onze wij ‘Le Petit Belge’ in de kijker aan een 5+1 gratis. Hoe langer ze in de wedstrijd blijven, hoe langer deze promo geldt! Reden te meer om extra hard te supporteren. It’s Deviltime!

 

Le Petit Belge

 

Nog deze maand zetten we weer een aantal nieuwe producten in de kijker. Eerst en vooral hebben we Holyshot. Een biologische shot gemaakt voor onderweg, boordevol vitamines en antioxidanten. Een ideale boost voor je immuunsysteem zonder toegevoegde suikers.

 

Zoals jullie misschien al gezien hebben op ATV heeft Mortsel er nog een biertje bij, namelijk de Tipsy Gold. Een krachtige tripel van hoge gisting volgens een oud recept. Dit recept werd wat aangepast en op smaak gebracht door de achterkleinzonen. Zij hebben ervoor gezorgd dat het bittere minder aanwezig is door toevoeging van een streepje honing. Ontdek het nu in onze winkel.


MEER INFO


Nieuw in ons bierassortiment: Wallabierke en Wallabierke Citriodora. Wallabierke is een fruitig, kruidig complex bier met een zacht-bittere afdronk. De Citriodora is een kruidigere variant van het originele bier met een frisser karakter. Leuk weetje: deze maand krijg je bij aankoop van 8 flesjes een glas of een potje ambachtelijke honing gratis.

 

Als non-alcoholic van de maand zetten we graag ons gamma Fritz-limonades in de kijker. Voor ieder wat wils met hun Kola, Kola Zero, Orange, Rabarber en Appel/kers limonades. Niet alleen hebben ze een lekker gamma maar ze zijn ook nog eens vegan met een kleine ecologische voetafdruk. Bij aankoop van 6 flesjes nu verschillende gadgets gratis.

 

Wallabierke

 

WIJNTIPS VAN ONZE SOMMELIER

Zomerse temperaturen vragen om zomerse BBQ wijnen! Ontdek onze suggesties voor rode, witte & rosé deze maand op onze website. LEES MEER›››

BEZOEK ONZE WEBSHOP!

 

Robleral Tequila

 

ACTIES

Nog in de kijker deze maand:

  • Spirit van de maand: Tequila El Robleral Bianco & Reposado. De blanco tequila heeft een mooi evenwicht tussen fruitig en kruidig met een zachte agavesmaak. De zoetheid van de gegaarde agave vermengt zich met zachte citrus, fruitig en kruidige toetsen. De tequila Reposado is een verrassend volle en artisanale tequila. Geen echt kruidige smaken maar wel al subtiele toetsen van het vat. Deze topper kan je perfect degusteren met kleine slokjes.

  • Whisky van de maand: Mortlach 12 years. Bij Mortlach gebruiken ze een speciale distillatiemethode. Nadat alle spirits op hun eigen manier zijn gedistilleerd, worden ze vermengd. Deze whisky is een gerijpte whisky op zowel bourbon- als sherryvaten. Het beste van 2 werelden dus. Ontdek en proef hem nu in de winkel.

  • Gin van de maand: Bombay Sapphire en Bombay Bramble. De Bombay Sapphire is een gin op basis van 10 exclusief geselecteerde botanicals van over de hele wereld. Een ideale gin voor de perfecte Gin & Tonic of als basis voor vele andere cocktails. De Bombay Bramble heeft een infusie van blauwe bessen en aardbeien. Iets zoeter maar ook enorm lekker! Deze maand krijg je 3 euro korting bij aankoop van een fles.

Tequila Robleral

 

BESTELLINGEN

Het is steeds mogelijk om je aankopen op voorhand te bestellen via e-mail (drivein@albodrinks.be) of telefoon (03 440 14 36). Deze worden dan tegen een te overleggen tijdstip voor je klaargezet.

We blijven de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet volgen en de maatregelen die we namen om het welzijn van onze klanten en medewerkers te bewaken blijven van kracht. Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het betreden van onze winkel. Als er vragen zijn, neem dan contact op met de winkel. Bedankt alvast voor jullie vertrouwen. Zorg goed voor jezelf en voor anderen! En graag tot snel.

 

www.albodrinks.be

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk