header
image Lentekriebels!


Vorige maand mochten we de lente verwelkomen en de afgelopen dagen al de eerste lentezon. Wij hopen dat dit zonnetje nog lang blijft schijnen en voorzien u graag van een gepast drankje. In tussentijd heeft de regering de paaspauze ingelast, maar niet getreurd: wij zijn EEN ESSENTIËLE WINKEL en blijven OPEN ZONDER AFSPRAAK.

Deze maand zetten we graag de gember drankjes in de kijker. Met aan de kassa Gili gember. Een 100% natuurlijk product dat 100% energie geeft om de dag door te komen. Nu krijg je bij aankoop van 1 fles een shotje gratis. Toch meer fan van gember in combinatie met een andere smaak? Ontdek dan de nieuwe smaak van Ritchie: ginger & lemon. Nieuw in de Ritchie-familie maar meteen een schot in de roos. Proef hem nu! Bij aankoop van 24 flesjes Ritchie, krijg je 1 glas gratis.

Bij Albo drinks zijn we fan van lokale producten. Daarom zetten we deze maand graag Odett alcoholvrije aperitief in de kijker. Dit ambachtelijk drankje uit Boechout is een lekker en gezond alternatief als aperitief. Zonder alcohol en zonder suiker! Serveertip: maak een lekkere cocktail met een tonic van Double Dutch, nu nieuw in ons assortiment. Je hebt de keuze uit: ginger beer, indian tonic en cucumber/watermelon. Bij 8 flesjes krijg je 1 glas gratis, ideaal om je perfecte cocktail te maken.


MEER INFO


Voor de bierfans hebben we deze maand ook heel wat lekkers in de aanbieding. Vicaris breidt zijn gamma uit met een Vicaris Lino. Een blond biertje met een aangename hoppigheid en zachte afdronk. Gebrouwen met vlas, wat het bier meteen uniek maakt in de wereld. Andere smaken in de kijker: Tripel, Tripel/Geuze en Quinto. Nu krijg je bij aankoop van 8 flesjes, 1 glas gratis.

 

Nieuw in ons bierassortiment: Bar Belge en Bar Bo. Bar Belge is een amberkleurig bier met in de mond bittere hop en levendige kruiden. Een elegant en fris biertje voor de lente. Bar Bo is het alcoholvrije alternatief van brouwerij Drink Different. In de afdronk ontdek je een fris en moutig bier. Ook hier krijg je bij 8 flesjes een glas gratis.

Wist je dat: vanaf nu hebben wij een digitale bieradviseur in de winkel staan. Je duidt aan naar welk biertje je opzoek bent en deze handige tool geeft je alle bieren die in aanmerking komen en waar ze staan. Wij zijn alvast fan! Komen jullie hem binnenkort uittesten?

 

Canaïma Gin

 

WIJNTIPS VAN ONZE SOMMELIER

Graag geven wij deze maand het wijnhuis "DeMorgenzon" wat welverdiende aandacht. Het wijnhuis ligt in het Zuid-Afrikaanse West-kaap  en de wijngaarden bevinden zich tussen de 200 en 400m hoogte met een spectaculair panorama van Kaapstad, Simonsberg en de oceaan. Ze geloven heilig in de voordelen van biodiversiteit en duurzaamheid, tussen de wijngaarden zijn dan ook tuinen aangeplant met o.a. wilde bloemen, rozen en vijgenbomen. Met trots noemen zij het dan ook "Garden Vineyards". LEES MEER›››
BEZOEK ONZE WEBSHOP!

 

Double Dutch Mixers

 

ACTIES

Nog in de kijker deze maand:

  • Spirit van de maand: Cruz Porto wit en pink. Deze porto’s zijn heerlijk puur, met ijs of gemixt in een longdrink. Nu krijg je bij aankoop van 2 flessen een coolbag gratis.

  • Whisky van de maand: Arran Bodega Sherry cask. Een heerlijke whisky uit Schotland dat gerijpt heeft op sherry vaten waardoor er een fruitig karakter ontstaat. Nu krijg je 2 euro korting per fles.

  • Gin van de maand: Canaïma Gin. Een gin met botanische ingrediënten uit het Amazonengebied, geoogst op een manier die de gevolgen op het milieu beperken. Een scherpe en vrij fruitige gin.

Arran

 

BESTELLINGEN

Het is steeds mogelijk om je aankopen op voorhand te bestellen via e-mail (drivein@albodrinks.be) of telefoon (03 440 14 36). Deze worden dan tegen een te overleggen tijdstip voor je klaargezet.

We blijven de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet volgen en de maatregelen die we namen om het welzijn van onze klanten en medewerkers te bewaken blijven van kracht. Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het betreden van onze winkel. Als er vragen zijn, neem dan contact op met de winkel. Bedankt alvast voor jullie vertrouwen. Zorg goed voor jezelf en voor anderen! En graag tot snel.

 

www.albodrinks.be

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk