header
image Gelukkig Nieuwjaar!


Januari is alweer voorbij gevlogen. Wij hebben dit in onze winkel op een leuke manier afgesloten. Elyne en Bart vervingen de handvaten van onze winkelkarren door nieuwe. Vanaf nu pronkt ons nieuwe logo ook op onze karren! Zo zetten wij de nieuwe maand goed in. In februari staan er 2 zaken op de voorgrond: Tournée Minérale en Valentijn. Voor beide gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Doet u ook mee aan Tournée Minérale? Met de bieren van Force Majeure lukt dit sowieso. Wij hebben ons huidig assortiment van het blond en tripel biertje uitgebreid met de tripel hop, bruin en het kriekbier. Zeker het proberen waard met hun volle smaak en uitgesproken karakter. Deze maand krijgt u bij aankoop van 12 flesjes een glas cadeau.


Toch niet zo een fan van bier, dan kunnen de fruitsappen van De Appelaere u misschien wel bekoren. De Appelaere is een familiebedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen. Zij maken met veel liefde en plezier appelsap, perensap en sinaasappelsap uit 100% puur fruit. Nieuw in ons assortiment, kom het snel ontdekken! Leuk deze maand: bij aankoop van 3 flessen 75cl of 6 flesjes 33cl, krijgt u een gratis glas.


MEER INFO


Een alcoholisch alternatief voor uw geliefde deze maand is de gin van de maand. De Clover gin, Clover lucky n°4 gin en Clover Bliss staan in de kijker. Bij aankoop van 1 fles krijgt u 2 glazen gratis. Perfect om te klinken onder jullie 2-tjes met Valentijn.


Is jouw vriend/vriendin meer fan van après-ski? Geef dan eens Moose Knuckles cadeau. Deze shots zijn verkrijgbaar met rum of wodka. Deze maand krijg je bij aankoop van 20 flesjes een leuke beanie gratis. Vraag je gratis staaltje aan de kassa!

 

De Appelaere

 

WIJNTIPS VAN ONZE SOMMELIER

Deze maand zetten wij de getalenteerde wijnmaker Pascal Jolivet in de kijker! Denk aan de overheerlijke witte Loire wijn "Attitude" in ons assortiment, met een unieke stijl waar fruit en terroir heerlijk samen komen. Of misschien de Sancerre Rouge van 100% Pinot Noir druiven "Sancerre". Heerlijke aroma’s van rode kersen en aalbesjes met in de mond een fijne kruidigheid en terug die fruitigheid van kersen. LEES MEER›››

 

Moose Knuckles

 

ACTIES

Andere producten in de kijker deze maand:

  • Spirit van de maand Disaronno Original & Velvet. Deze lekkere digestief zal nog beter smaken door een aangepast glas. 1 fles kopen = 2 glazen GRATIS!

  • Nieuw in het gamma: Ice Tea Zero 50cl PET. Bij aankoop van een 6-pack Ice-Tea-Zero Green, Peche of Original, 4 + 2 flessen GRATIS.

  • Bieren van de maand: Alle bieren van Lambiek Fabriek. Van een lekkere geuze tot een smaakvolle kriek. Voor ieder wat wils.

  • Whisky van de maand: Glenmorangie Original. Bij aankoop van een fles, 2 degustatieglazen GRATIS!

Clover Lucky

 

BESTELLINGEN

Het is steeds mogelijk om je aankopen op voorhand te bestellen via e-mail (drivein@albodrinks.be) of telefoon (03 440 14 36). Deze worden dan tegen een te overleggen tijdstip voor je klaargezet.

We blijven de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet volgen en de maatregelen die we namen om het welzijn van onze klanten en medewerkers te bewaken blijven van kracht. Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het betreden van onze winkel. Als er vragen zijn, neem dan contact op met de winkel. Bedankt alvast voor jullie vertrouwen. Zorg goed voor jezelf en voor anderen! En graag tot snel.

 

www.albodrinks.be

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk