Kilchoman Machir Bay & Saniag

KILCHOMAN Machir Bay - La Maison du Whisky SingaporeKilchoman Machir Bay & Saniag

Machir Bay

Kilchoman’s Machir Bay is een bekroonde Single Malt die een uitstekende weergave is van de beruchte Islay-regio van Schotland.

Deze kenmerkende geturfde single malt bestaat uit een vatting van Kilchoman-destillaten, gerijpt in zowel bourbon- als sherryvaten.

Vernoemd naar het meest spectaculaire strand van Islay, creëert het hoge aandeel bourbonvaten een duidelijk evenwicht tussen het klassieke Islay-karakter en de frisse bloemencomplexiteit.

 

 

 

 

 

 

Saniag

Kilchoman Sanaig - Wijnen Jacobs

Kilchoman Sanaig kennen we als een klassieker binnen het aanbod van de Kilchoman Distillery. Deze single malt whisky is vernoemd naar een inham aan de ruige Atlantische kust van Islay en rijpt in een mix van bourbon- en sherryvaten, waarbij de sherryvaten een relatief hoog aandeel van het totaal vertegenwoordigen.

Het rijpen in ex-sherryvaten verrijkt Kilchoman Sanaig met hints van zoetigheden, gedroogd fruit en kruiden. Dit balanceert kenmerken uit de huisstijl, voornamelijk citrus- en rookinvloeden, op een smaakvolle wijze. Hints van onder andere eikenhout, karamel, fruitzeste en pure chocolade zorgen voor meer diepgang.