Fryns 0,0%

Fryns 0,0%

SPICE 0.0%
Ontdek deze alcoholvrije aperitief op basis van verse gember, citroen en rode peper. 0.0% alcohol – 100% pure smaak. Ideaal als basis voor een alcoholvrije cocktail of mocktail.

Een alcoholvrij aperitief hoeft niet saai te zijn! Dit waterdistillaat op basis van verse gember, citroen en rode peper bezorgt je een echte smaaksensatie. Met gember als basisingrediënt ervaar je een pittig en prikkelend gevoel en dit zonder alcohol. Daarom is deze FRYNS Spice 0.0% perfect als basis voor een pittige alcoholvrije cocktail of mocktail.

NATURE 0.0%
Ontdek het mooie smaakpalet van selderzaad, gember, citroen en munt. 0.0% Alcohol – 100% Pure Smaak. De ideale basis voor een alcoholvrije aperitief.

Niets smaakt zo natuurlijk als ons alcoholvrij aperitief FRYNS Nature 0.0%! Ondanks de 0.0% alcohol, geeft deze je een 100% unieke sensatie van een mooie opeenvolging van smaken. De neus wordt gedomineerd door frisse muntimpressies in combinatie met selder. In de mond komen eerst de subtiele zuren van citroen en de pittigheid van gember tot hun recht om te eindigen met een lange finale van kruidig selderzaad. Deze mooie opeenvolging van smaken geeft je een heerlijke smaakbeleving zonder alcohol.