Double Dutch Mixers

Double Dutch

DOUBLE DUTCH GINGER ALE / CUCUMBER & WATERMELON / INDIAN TONIC WATER 20cl

Double Dutch Ginger Ale
Het succes van ons Ginger Beer leidde natuurlijk tot de ontwikkeling van onze eigen versie van Ginger Ale, de perfecte mixer voor whisky, maar ook een rijkelijk belonende solodrank.
Wat maakt de Double Dutch Ginger Ale zo speciaal? Het is de unieke mix van natuurlijke gember met een vleugje kardemon die een harsachtige diepte geeft aan deze heerlijke frisdrank, waardoor een dankbare smaak ontstaat die het gehemelte bevredigt.

Double Dutch Cucumber & Watermelon

Watermeloen en komkommer behoren beide tot de Cucurbitaceae plantenfamilie, maar de zoetheid van watermeloen geeft warmte en glans aan de traditioneel frisse smaak van komkommer.
Komkommer heeft van oudsher een affiniteit met gin en lichtere zomerfrisdranken, maar dankzij de extra diepte die watermeloen biedt, kan onze Cucumber & Watermelon mixer ook lichte rum, wodka en andere basisdranken ondersteunen die een beetje warmte nodig hebben om tot leven te komen.
Double Dutch Indian Tonic Water

Tonicwater, de klassieke combinatie met gin, heeft een haat-liefde reputatie.
Wij begonnen met de top van de kininesmaak op te fleuren met roze pompelmoes en verdiepten vervolgens de lagere tonen met een subtiel vleugje jeneverbes om de hoekigheid van de kinine af te ronden en de afdronk van de tonic te verlengen, zodat de bittere nasmaak waartegen veel mensen bezwaar hebben, wordt verminderd.

PROMO: Bij aankoop van 8 tonics, glas GRATIS