Malheur

Malheur

Malheur 10
Malheur 10 is een speciaal blond degustatiebier en heeft letterlijk en zonnegele kleur en een rozenachtig perzikaroma met verwijzingen naar kruidige sinaasappel- en citroenschillen. Het bier heeft een rijke honingtextuur, olieachtig ook, het heeft behoorlijk wat body en een bitterachtige zure toets in de warme afdronk.

 

 

 

 

 

Malheur 12

Donkerbruin, met mooi en rotsachtig “café latte” lichtbruin schuim. Het aroma is moutig en granig, doet aan vers gesneden brood denken. De smaak is vol, rond, een zweem van zoet van de alcohol, maar het bier blijft droog en koffiebitter, met toetsen van noten, honing en rum, afkomstig van de bruine kandijsuiker.

 

 

 

 

 

 

Malheur Brut

Malheur Bière Brut is een exclusief rijk bier van 11% vol. alc., gebotteld en een derde maal hergist in de fles. Een ultiem staaltje van verfijnd en sprankelend bier met een pittige schuimkraag en een elegante nasmaak. Michaël Jackson beschrijft het als: geschikt als aperitief, dessert en digestief: sterk maar zijdezacht, met een pittige afdronk, zeer aromatisch, omfloerste perzik en rozen, abrikoos, vanille, appelsien, citroenschil, sterk gebonden en rustig ingehouden.

 

 

 

 

 

 

Malheur Dark Brut

Donkerbruin Bière Brut met hergisting op fles en met bruin romig schuim. Een complexe geur van sherry, Madeira, vanille en hout, Haagse Hopjes met koffiesmaak afkomstig van geroosterde mout. De smaak is droog. Een echte Brut die op jonge Amerikaanse eik heeft gelegen en speciaal voor dit bier werd gebrand. De bitterheid is mooi in evenwicht met de tannine van het hout met een zweem van zoet afkomstig van de alcohol eindigend in een kurkdroge afdronk.

PROMO: 5 + 1 GRATIS op de kleine flesjes.